vineri, 26 iulie 2013

Exclusiv: Liberty Parade nu se va mai tine la Mangalia !

La a 13-a editie, Liberty Parade a reusit sa ramana cel mai mare eveniment de pe litoralul romanesc. O caravana cu mii de tineri iubitori de muzica house-trance costumati ca la un carnaval, marsaluiesc intr-o parada a libertatii de la Olimp si pana la Venus in ritmurile muzicii mixata de DJ-ii din cele 3 camioane care insotesc parada. La capatul marsului iubitorii de muzica sunt asteptati an de an la scena Liberty care gazduieste un concert de peste 6 ore de muzica.  Liberty Parade si anul acesta a adunat peste 15.000 de persoane in caravana si poate putin peste 30.000 la concertul de la scena. Desigur, organizatorii au anuntat 50.000, administratia locala din Mangalia a declarat 100.000,  sa dea bine la statistici.
Ce s-a intamplat nou in acest an? Scena pentru concertul Liberty Parade a fost mutata in capatul plajei, spre Venus, langa parcarea pe fonduri europene transformata in pista pentru curse auto. De ce? Variantele sunt multe, barfele sunt multe, un singur lucru este cert; In timpul concertului Liberty Parade, se desfasurau curse auto, un lucru de neiertat pentru un organizator de intreceri sportive care nu avea nevoie sa triseze in incercarea de a imprumuta publicul Liberty Parade pentru a raporta ca proiectul sau a avut succes. In aceeasi zi cu Liberty Parade am avut si un spectacol aviatic, inca o greseala de organizare. Cei peste 30.000 de participanti la concertul Liberty parade au ajuns pe litoral dupa spectacolul aviatic, care s-a incheiat la ora 12.00. De ce au fost risipite atatea spectacole in acesi zi? Pentru ca nu le pasa. Administratia locala a ajuns sa se laude chiar cu organizarea Liberty Parade, dar dupa cum stiti nu au legatura cu acest eveniment.
In nordul litoralului, primarul narcisist incerca sa estompeze efectul unui eveniment real si de amploare, prin tot felul de oferte. Noi la redactie am fost sunati de mai multe cluburi din mamaia pentru a participa la petrecerile din acea seara. Oferte de nerefuzat chiar, valabile doar in ziua Liberty Parade. Uite asa intelege primarul Mazare ca se face turism, facand concurenta sudului litoralului in Romania. Se pare ca din 2014 Liberty Parade nu se va mai tine la Mangalia. Surpriza sau nu, se va tine chiar la Mamaia, asa ne declara chiar un consilier local PSD de la Mangalia. Multumim echipei de aur de la Mangalia, care a reusit ceea ce nici macar predecesorii nu au facut; Distrugerea si mutarea ultimei resurse de atragere a turistilor.

mangalia.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu